سازش در پرونده های قضایی گلوگاه

رئیس دادگستری شهرستان گلوگاه بر ظرفیت مردمی شورا و تلاش اعضا برای ترویج فرهنگ صلح و سازش از سنین پایه، از جمله از طریق راه‌اندازی کارگروه صلح دانش‌آموزی، تأکید کرد.

محمد محمودی لفوری رئیس دادگستری شهرستان گلوگاه در گفت‌وگو با خبرنگار عصر بانوان اظهار کرد: همچنین توافقاتی که طرفین در غالب سازش یا گزارش اصلاحی در شورا به سازش می‌رسند ،همانند رای دادگاه قطعی می‌باشد و مانند رای دادگاه اجرایی می‌شود و در صورت توافق نصف هزینه دادرسی برگشت داده می‌شود و حتی طرفین می توانند درخواست سازش را بدون پرداخت هزینه دادرسی موفق ماده ۱۳ قانون شورای حل اختلاف از ما تقاضا کنند که موضوع اختلاف به شورا ارجاع می‌شود .
رئیس دادگستری شهرستان گلوگاه افزود: سالانه ۱۵۰۰ فقره پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع می شود که ۶۰ درصد این پرونده ها منتهی به سازش شده است. وی خاطرنشان کرد: ترکیب شورای حل اختلاف برگرفته از مردم می باشد و افراد با نگاه انقلابی و جهادی در شورای حل اختلاف حاضر می شوند و حتی خارج از وقت اداری و در ایام تعطیل برای سازش تلاش می کنند.
محمودی گفت: از مردم و شهروندان گلوگاه دعوت می‌کنیم که از این ظرفیت استفاده کنند .
رئیس دادگستری شهرستان گلوگاه اظهار کرد: در پرونده های قتل کار گروه ویژه قتل داریم و همچنین با تشکیل کارگروه صلح دانش آموزی در مدارس سطح شهرستان گلوگاه، جهت ترویج فرهنگ صلح و سازش از سنین پایه و جلوگیری از بروز اختلاف مدارس به خانواده ها تلاش شد.