نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند.
این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع و جور توصیف کرد، این میوه به سرعت بالغ میشود و برداشت آن کمتر از ۴۰ روز به طول میانجامد.
کشاورزان خواستار تولید گیاهان جمع و جورهستند که میتوانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
زاخ لیپمن، محقق و تولید کننده این گوجهفرنگی ویرایش شده در موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.
لیپمن و همکارانش گوجه فرنگی جدید را با تنظیم دقیق دو ژن ایجاد کردند که سوئیچ رشد تولید مثلی و اندازه گیاه را کنترل میکنند. همچنین، آنها ژنی به نام SIER را کشف کردند که طول ساقه را کنترل میکند.
براساس این مطالعه، جهش SIER با یک ابزار ویرایش ژن و ترکیب آن با جهش در دو ژن دیگر گل، ساقههای کوتاهتر و گیاهان کاملاً فشردهای ایجاد کرده است.
گوجه فرنگی ویرایش ژن شده این قابلیت را دارد که در حیاط خانهها و یا پشت بام رشد کند و محصول دهد.
سومین همایش بزرگ پیاده بزرگ خانواده و جشنواره غدیربندرج در روستای کندلک برگزار می شود.
کشت گل محمدی و کارآفرینی با عطر این گل موجب شد تا کارآفرین مازندرانی با همراهی همسرش دغدغه برای رفع مشکلات و موانع را در گلاب صواحی جستجو کند و این زوج در دودانگه ساری با برند سازی این گلاب، اشتغال زایی و کارآفرینی کردند تا زمینه اشتغال بری جوانان فراهم شود و به برخی از دغدغههای تولید پاسخ داده شود.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تلفیق دانش امدادی و معنوی در زنان میتواند اثربخشی بالاتری در عرصه امدادرسانی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار عصر بانوان به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد متن محمدعلی موسی پور گرجی به این شرح است: میلاد شمس الشموس حضرت ثامن الحجج (ع) عرصه ای بی بدیل را در جهان بینی مسلمانان در مسیر دینداری و علم و اندیشه به وجود آورده ، که تعمق در […]
به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.