نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
روح الله فرقانی در نخستین گردهمایی اقامتگاههای بومگردی غرب مازندران در تنکابن اظهار کرد: توجه به گردشگری روستایی برای توسعه اقتصاد روستایی و گردشگری بومگردی امروز یکی از ضرورتهای مهم برای توسعه گردشگری در استانپهناور مازندران است. وی افزود: بوم گردی ظرفیت بی بدیلی است که در اختیار مازندران است و باید از این فرصت استفاده و از سوی مسئولان حمایت شود. رئیس انجمن بوم گردی مازندران با اشاره به اینکه مطالبه گری حق ما برای استفاده و بهره مندی از صنعت گردشگری و بومگردی است، خاطر نشان کرد: حضور در کارگروه ارتقای اقتصاد گردشگری استانداری موجب شده اس تا مطالبه گری ما در حوزه گردشگری و بومگردی افزایش یابد.
فرقانی با تاکید بر ضرورت بوم گردی در استان مازندران گفت: این مساله از حساسیت بالایی در استان برخوردار است و امروزه مطالبات بوم گردانان ما در استان مازندران ب جرئت پیگیری و با انتفال درخواستها از شهرستان به استان پیشرفت های مناسبی ایجاد شده است. رئیس انجمن بوم گردی مازندران گفت: اکوتوریست و طبیعتگردی بیشترین سهم مسافران مازندران را تشکیل می دهد و اینمساله بیانگر توجه گردشگران به طبیعت و بهره مندی از طبیعت مازندران است. فرقانی افزود: گردشگری مهمتریننسخه توسعه روستاهاست و ظرفیت ما برای اقامت گردشگران باید افزایش یابد. وی یادآور شد: با دستور استاندار مازندران قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه شعار سال با ۹ کارگروه تشکیل شد که کارگروه ارتقاءاقتصاد گردشگری یکی از این کارگروههاست تا پیگیر مطالبات گردشگری مازندران باشیم. فرقانی گفت: در این کارگروه ۲۳ مورد چالش بوم گردی استان همراه با راهکار به استاندار ارائه شد. تا چاره اندیشی شده و برای رفع معضلات اقدام شود.
رئیس انجمن بوم گردی مازندران، سرگردانی مدیران اقامتگاه بوم گردی برای ارزیابی و استاندارد سازی ، بیمه ها ، نداشتن اطلاعات کافی برخی از کارشناسان شهرستانها در حوزه گردشگری ،موضوع استحکام بنا،طولانی بودن گرفتن تاییده اماکن را از مشکلات بر سرراه بوم گردی بیان کرد وی افزود: طولانی بودن اخذ مجوز برای بوم گردی و همچنین زمان بر بودن تمدید آن همچنان یکی از مهم ترین چالش های بوم گردی مازندران است که بیشتر این مشکلات مربوط به استعلامهای دیگر ادارات غیر از اداره گردشگری است و در این راستا باید با نگاه دلسوزانه تزی در بخش گردشگری وارد شد تا توسعه گردشگری مازندران رونق گیرد.
سومین همایش بزرگ پیاده بزرگ خانواده و جشنواره غدیربندرج در روستای کندلک برگزار می شود.
کشت گل محمدی و کارآفرینی با عطر این گل موجب شد تا کارآفرین مازندرانی با همراهی همسرش دغدغه برای رفع مشکلات و موانع را در گلاب صواحی جستجو کند و این زوج در دودانگه ساری با برند سازی این گلاب، اشتغال زایی و کارآفرینی کردند تا زمینه اشتغال بری جوانان فراهم شود و به برخی از دغدغههای تولید پاسخ داده شود.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تلفیق دانش امدادی و معنوی در زنان میتواند اثربخشی بالاتری در عرصه امدادرسانی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار عصر بانوان به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد متن محمدعلی موسی پور گرجی به این شرح است: میلاد شمس الشموس حضرت ثامن الحجج (ع) عرصه ای بی بدیل را در جهان بینی مسلمانان در مسیر دینداری و علم و اندیشه به وجود آورده ، که تعمق در […]