نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
روح الله فرقانی در همایش فرصتهای سرمایهگذاری در شرق مازندران در سخنانی با اشاره به اینکه گردشگری کلید توسعه پایدار روستاهاست، اظهار کرد: جای جای مازندران دارای شرایط گردشگری است و شرق مازندران با دارا بودن شرایط بکر و گردشگری و سوغات و هنرمندان و زیست بوم بکر در منطقه دارای شرایط خاص است. وی افزود: ارتقا اقتصاد گردشگری استان با قوت در دستور کار است و در گردشگری مسیر نو پیش رو است اما با نسخه قدیمی نمی شود گردشگری را نجات داد.
فرقانی با بیان اينكه سرمایهگذاران گردشگری در بخش استعلامات دچار مشکل هستند و مجوز ها تایید محور است ، خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری و در اداره گردشگری مشکل خاصی وجود اما در ادارات دیگر دچار چالش می شویم.
رییس انجمن بومگردی مازندران یادآور شد: درگاه مجوز ملی به کار گردشگری نمی آید و باید مشکلات برطرف شود که در شرایط فعلی سرمایهگذاران گردشگری به دلیل بروکراسی های اداری، از این مساله خارج و به سمت دلالی می روند. وی گفت: سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و جنگلداری مخالف گردشگری هستند و با توجه به اینکه پیش بینی شده که گردشگران در بعد از کرونا تا پایان سال ۱۴۰۲ به سمت کشورهای مقصد و هدف گردشگری روانه شوند و این تعداد افزایش یابد، باید دید که آیا ما برای این روز آماده ایم. فرقانی افزود: متاسفانه در مازندران اقامتگاه نداریم و ۶۳ هتل و ۴۰۰ اقامتگاه فعلی جوابگوی خیل عظیم گردشگران نیست و تنها می توانیم ۵۰ هزار نفر را اقامت دهیم و باید بحث اقامتی جدی گرفته شود و در این بخش اقامتگاه خارج از بافت نداریم کهنیاز است و باید مجوز اقامتگاهدر خارج از بافت صادر شود که در اینصورت انقلابی در گردشگری خواهیم داشت.
وی با بیان اينکه چالش گردشگری فراوان است، یادآور شد: قوانینی در صنعت ایرانگردی و جهانگردی مصوب شد اما در بسیاری از موارد اجرایی نشد و نبود انجمن یکپارچه صنایع دستی مشکلی است که صنعتگران این بخش با آن مواجه هستند و همچنین بیمه فعالان گردشگری به صورت آزاد محاسبه می شود و در بخش تعرفه های اب، برق و گاز و سوخت و عوارض و تسهیلات با مشکل مواجه ایم و انتظار داریم قانون اجرا شود. به گفته فرقانی، در بحث تسهیلات بودجه تسهیلات گردشگری ۲ هزار و ۵۰ میلیارد تومان بود که ۱۷۰ میلیارد تومان سهم مازندران و ۷۰ میلیارد در قالب ۶۰ طرح به بانکهای عامل ارائه شد که ۷ میلیارد جذب شد و ۴ میلیارد در بهشهر بود که امیدواریم در توزیع عادلانه و هدفمند گردشگری حمابت شود. وی گفت: با فعال کردن گردشگری در ۳ هزار و ۷۰۰ وستای مازندران می توان نقش مهمی در اشتغال، مهاجرت معکوس و توسعه پایدار روستاها و رفع بیکاری ایفا کرد و باید در این بخش با دغدغه بیشتری وارد عمل شد.
مدیر جهادکشاورزی مازندران گفت: اولین محموله مرکبات و کیوی شناسنامهدار از مسیر دریا به روسیه صادر شد.
پایگاه سنجش سلامت نوآموزان مازندران با حضور «حسین کمالی» مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران ، احمدزاده مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری و سید سروش جمالی ساداتی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی ، در مرکز اختلالات یادگیری پویا اداره آموزش و پرورش ناحیه یک ساری افتتاح شد.
مدیر کل آموزش وپرورش مازندران گفت: از تعداد ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه مازندران، ۲ هزار و ۷۲۹ مدرسه دارای نمازخانهمستقل هستند.
رئيس فراکسیون کارگری مجلس و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه بندی ها تلاش داریم تا مشکلات مردم برطرف شود و تورم را کنترل کنیم تا گشایش بیشتری حاصل شود و بر این باوریم که زن و مرد مکمل هم برای کارهای بزرگ ایران بزرگ هستند .