نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل محیط زیست مازندران یکی از مشکلات زیست محیطی استان را بحث پسماند و مدیریت و تبدیل آن به انرژی پایدار دانست و گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران خواستار استفاده از تجربیات کشور فنلاند در مدیریت پساب و تبدیل آن به انرژیهای نوین، مدیریت برنامههای آبی و تالابها است.
دیدار سفیر فنلاند با مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در محل اداره کل محیط زیست استان انجام شد.
در این دیدار بحث دو طرف در زمینه استفاده از تجربیات کشور فنلاند در مدیریت آب، تبدیل پسماند به انرژیهای نوین به ویژه برق بوده است.
مدیرکل محیط زیست مازندران ضمن معرفی کشور و حساسیتهای زیست محیطی در این منطقه، اظهار کرد: ایران کشوری است که پیشینه فرهنگی بالایی دارد و بنا به اهمیت محیط زیست در دین اسلام و کتاب آسمانی حفاظت از عرصههای طبیعی و صیانت از محیط زیست مورد تاکید قرار گرفته است.
عطالله کاویان با اشاره به اینکه در ایران به دلیل ارزش بالای محیط زیست این حوزه در قالب مناطق چهارگانه (پارک ملی، اثر طبیعی ملی و پناهگاهی، حیات وحش و مناطق حفاظت شده) مدیریت میشود، افزود: جغرافیای ایران سبب شد تا زیست بومهای متنوعی شامل ۱۰ هزار گونه منحصر بفرد و یک هزار و ۱۰۰ گونه جانوری داشته باشد.
او به همکاری راه و شهرسازی با تجربیات نوین فنلاند اشاره کرد و افزود: این همکاری الگوی مناسبی برای ادامه کار با سازمان حفاظت محیط زیست میتواند باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ضمن ارائه اطلاعات تخصصی در مورد استان به سفیر فنلاند (کاری کاهیلوئوتو) گفت: مازندران از لحاظ جمعیت هفتیمن و از نظر مساحت هجدهمین استان کشور است؛ این استان از تراکم جمعیت بالایی برخوردار است.
به گفته کاویان، نتیجه تراکم جمعیت بالای مازندران در دهههای اخیر توسعه سکونتگاهها، راههای ارتباطی، صنایع، خدمات و افزایش آلایندهها بوده که سبب تخریب جنگل، دریا و کوهها شده است.
این مسوول توجه به حفاظت از محیطزیست را از برنامههای مدون سازمان در عرصههای مختلف عنوان کرد و گفت: آموزش و فرهنگ سازی در صیانت از محیط زیست از برنامههای اولویتدار استان مازندران بوده است.
کاویان یکی از مشکلات زیست محیطی استان مازندران را بحث پسماند و مدیریت و تبدیل آن به انرژی پایدار دانست و افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران خواستار استفاده از تجربیات کشور فنلاند در مدیریت پساب و تبدیل آن به انرژیهای نوین، مدیریت برنامههای آبی و تالابها است.
علاقمندی فنلاند به محیط زیست دریای خزر
«کاری کاهیلوئوتو» سفیر فنلاند نیز در این دیدار با اشاره به اینکه مطلع هستم که برنامه سازمان ملل در گیلان و مازندران در خصوص آب و پسماند است، اظهار کرد: کشور فنلاند به محیط زیست دریای خزر علاقمند است؛ فنلاند تجربیات خوبی در زمینه مدیریت آب و تبدیل پسماند به انرژیهای نوین دارد.
سفیر فنلاند از همکاری سازمانی این کشور با راه و شهرسازی ایران اشاره کرد و گفت: فنلاند در مدیریت آب بسیار قوی است البته تحقیقات و مطالعات زیادی در خصوص طبیعت، پسماند، آب و مدیریت منابع آب داشته است.
کاری کاهیلوئوتو در با بیان اینکه مجموعه آب یکی از بخشهای مهم در کشور فنلاند محسوب میشود، تصریح کرد: فنلاند مطالعات زیادی را در مجموعه دریای خزر داشته است حتی میتواند کمک حال و مشاور شما در زمینه توسعه آب و تبدیل پسماند به انرژی باشد زیرا سابقه زیادی در این بخش دارد.
سفیر فنلاند ضمن ابراز علاقه برای همکاری مشترک با حفاظت محیط زیست مازندران در زمینه استفاده از انرژیهای نو در مدیریت آب و پسماند، خاطرنشان کرد: برای ما مهم است بدانیم شما به تجربیات ما نیازمند هستید یا خیر.
کاری کاهیلوئوتو این دیدار را گام نخست برای همکاریهای مشترک دانست و ادامه داد: دریای خزر یکی از نقاط مورد علاقه کشور فنلاند است در زمینه مدیریت آب و تبدیل پساب به انرژی میتوانیم به شما نسخه الکتونیکی ارائه دهیم.
سفیر فنلاند در پاسخ به سوال مدیرکل محیط زیست مازندران مبنی بر اینکه در تبدیل پسماند به انرژی و محصولات آن به چه روشی خواهد بود، خاطرنشان کرد: بنده فرد متخصصی در این خصوص نیستم؛ سوالات شما را به طرفهای تخصصی میدهم و پاسخ را برای شما ارسال میکنم؛ ما علاقمندیم در همکاری دو جانبه موضوع آب را پیگیری کنیم.
شهردار منطقه ۱۶ تهران، از افتتاح کلان پروژه شهربانو همزمان با دهه فجر امسال خبر داد.
ختر کاراته کا سمنانی نائب قهرمان جوانان آسیا الینا صفاجو دختر کاراتهکا اهل سمنان به مقام نایبقهرمانی و مدال نقره رقابتهای قهرمانی جوانان آسیا دست یافت.
معاون اول رییس جمهور گفت: در جلسات معارفه همکاران تاکید داشتم در انتخاب مدیران خود حتماً از جوانان و زنان شایسته استفاده کنند.
جمیله علمالهدی و رضا مرادصحرایی عضو هیات امنای سازمان ملی سنجش شدند.