نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند.
این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع و جور توصیف کرد، این میوه به سرعت بالغ میشود و برداشت آن کمتر از ۴۰ روز به طول میانجامد.
کشاورزان خواستار تولید گیاهان جمع و جورهستند که میتوانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
زاخ لیپمن، محقق و تولید کننده این گوجهفرنگی ویرایش شده در موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.
لیپمن و همکارانش گوجه فرنگی جدید را با تنظیم دقیق دو ژن ایجاد کردند که سوئیچ رشد تولید مثلی و اندازه گیاه را کنترل میکنند. همچنین، آنها ژنی به نام SIER را کشف کردند که طول ساقه را کنترل میکند.
براساس این مطالعه، جهش SIER با یک ابزار ویرایش ژن و ترکیب آن با جهش در دو ژن دیگر گل، ساقههای کوتاهتر و گیاهان کاملاً فشردهای ایجاد کرده است.
گوجه فرنگی ویرایش ژن شده این قابلیت را دارد که در حیاط خانهها و یا پشت بام رشد کند و محصول دهد.
شبکه ملی بانوان نخبه و فناور با هدف جمعآوری دادههای موثق از بانوان ایرانی فناور و نخبه از طرق مختلف،جمعآوری ایدههای مختلف و شبکهسازی از طریق بنچمارک نمونههای موجود راه اندازی می شود.
سند جهانی جنبش تعهد به خانواده با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده رونمایی شد
رئیس کمیته امداد بهشهر گفت: ۹۹ بانوی سرپرست خانوار تحت پوشش امداد بهشهر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و بعد از ۵۵ سالگی بازنشسته می شود و بیش از ۴۰ نفر بیمه بگیر در بهشهر داریم.
دبیر اجرایی نمایشگاه گل و گیاه شمال کشور و عضو هیئت مدیره اتحادیه گل و گیاه مازندران گفت: بزرگترین نمایشگاه گل و گیاه زینتی شمال کشور همزمان با میلاد امام رضا(ع) در مجموعه نمایشگاهی نیاوران ساری برگزار خواهد شد.
به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.