نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دادگر در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: با تخصیص یک میلیارد تومان به عنوان کمک ویژه توسط وزیر ورزش و جوانان به فدراسیون تیراندازی بسیاری از مشکلات تمرینی ما در مسیر المپیک حل شد که جا دارد قدردان این اتفاق باشیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی ادامه داد: اگر تحریم های ظالمانه دشمن علیه کشور و ورزش ما نبود تیراندازان ایران حتی بیش از ۶ سهمیه المپیک هم کسب می کردند اما واقعا بخصوص در رشته ای مثل تیراندازی که تمرین و مسابقاتش به سلاح و فشنگ باکیفیت وابسته است این تحریم ها بسیار کمر شکن است.
وی افزود: خوشبختانه در بدترین شرایط ممکن با این حمایت دلگرم کننده سلطانی فر و صالحی امیری بسیاری از مشکلات فدراسیون تیراندازی برای تمرین ملی پوشان المپیکی حل شد. البته ما هنوز هم برای کسب سهمیه های بیشتر می جنگیم و اعزام های برون مرزی زیادی خواهیم داشت.
دادگر در خصوص وضعیت الهه احمدی و سایر ورزشکاران برای کسب سهمیه المپیک خاطرنشان کرد: گلنوش سبقت اللهی و یکی دو ورزشکار دیگر ما از طریق رنکینگ بسیار به سهمیه المپیک نزدیک هستند و باید در مسابقات مختلفی شرکت کنند. الهه احمدی از ورزشکاران نخبه ماست که مقام ششمی المپیک را هم در کارنامه دارد و از اینکه او تا این لحظه موفق به کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ نشده بسیار ناراحت هستیم. اما تمام تلاشمان این است که کسب سهمیه برای او هم اتفاق بیفتد.
وی در پایان گفت: تمام تلاشمان کسب سهمیه های بیشتر و تاریخ سازی در المپیک توکیو است. اگر این حمایت ها ادامه دار باشد و بتوانیم شرایط تمرینی مناسب و حضور در مسابقات مختلف را داشته باشیم کسب اولین مدال المپیک دور از دسترس نخواهد بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: واگذاری زمین در سراسر کشور یکی از سیاست های مهم ماست و تاکنون ۱۶۰ هزار قطعه زمین واگذار شد و تا پایان سال تلاش داریم تا ۴۰۰ هزار قطعه زمین به مردم در سراسر کشور در شهر و روستاها تقدیم می شود.
دبیر ششمین جشنواره گل محمدی دودانگه ساری از برپایی این جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره در قالب ۹۵ غرفه برپا و شاهد حضور گسترده مردم در این جشنواره هستیم.
شهردار نکا با بیان اينکه امسال سال شکوفایی عمرانی شهر نکاست، گفت: با اجرای پروژه های بزرگ عمرانی در نکا شاهد توسعه همه جانبه و جهش در بخش عمرانی نکا خواهیم بود.
هانیه رستمیان در ماده تپانچه ۲۵ متر جام جهانی باکو دوم شد. در چهارمین روز از مسابقات تیراندازی جام جهانی ۲۰۲۳ باکو، هانیه رستمیان در فینال تپانچه ۲۵ متر زنان در رده دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. نمایندگان چین اول و آلمان سوم شدند.